Ontwerp en aanleg

Ontwerp en restyling
U geeft aan wat uw wensen zijn voor uw tuin, erf of bedrijfstuin. Samen met uw eigen ideeën en voorkeuren, ontwerpen wij een prachtig op maat gemaakte tuin voor u. We hebben veel creatieve ideeën voor een inrichting van grote oppervlakten of juist smalle of kleine gedeelten en natuurlijk een of meerdere terrassen. We stellen een beplantingsschema voor, zodat uw tuin het hele jaar door bloeiende planten laat zien.

Dit geldt voor een compleet nieuwe tuin, maar in veel gevallen ook voor een restyling van een (gedeelte van de) tuin en erf.

3D tekening
Na de eerste presentatie van ons ontwerp, op verzoek kan dit ook in 3D, voeren we de eventuele aanpassingen door totdat er een definitieve tekening inclusief planten plan is. Compleet met een duidelijke en overzichtelijke offerte, opgesplitst per onderdeel.

Eén aanspreekpunt
Voor het gehele traject, van ontwerp tot de complete aanleg (en vervolgens ook het onderhoud) van uw tuin of bedrijfstuin, heeft u één aanspreekpunt. Wij doen een groot deel van de werkzaamheden zelf, maar ook voor de eventuele ingehuurde werkzaamheden (zoals loodgieterswerk, graafwerkzaamheden) blijven wij het aanspreekpunt.