Over ons

Stoss Hoveniers verzorgen met veel plezier uw tuin, erf of bedrijfstuin. We kunnen een deel van de werkzaamheden doen, of we nemen al het werk uit handen. Door ons regelmatige en seizoensgebonden onderhoud heeft u geen zorgen meer over uw prachtige en verzorgde tuin.

Ontwerp of restyling
Veel aandacht gaat uit naar het ontwerp en de aanleg van de tuin. We bespreken met u wat uw wensen zijn in de tuin en wij voegen daar ons advies en onze ervaring aan toe. Inrichting van een smalle strook naast het huis, of een onderhoudsvriendelijke beplanting voor grote oppervlakten. Een groenblijvende haag in plaats van een schutting, of juist een bloeiende in het oog springende haag.

We doen de beplanting, bestrating maar ook de sproei-installatie en verlichting. We kunnen alles voor u regelen, zodat u maar één aanspreekpunt heeft.

Royale waterpartijen, of waterloopjes in combinatie met stenen. Een robuuste pergola die de klimplanten prachtig natuurlijk begeleid. We hebben veel creatieve ideeën en we laten u graag het totaal plaatje zien.

Voor particulier en bedrijven.