Royale tuin met robuuste pergola

Een echte eye catcher in deze tuin is de robuuste pergola. Ook al zonder begroeiing is dit een mooi element van de tuin en het terras. Als de klimplanten straks wat groter zijn wordt het helemaal een sfeervolle zithoek met mooi gefilterd licht en schaduw.

Op het terras en op de paden hebben we grove grote betontegels verwerkt die passen bij de grootte van het perceel. In de tuin hebben we speelse borders gecreëerd in landelijke stijl: hortensia's, buxus hagen en hulst.

Muren als onderdeel van het tuinontwerp

In deze tuin hebben we witte muren gebruikt als afbakening van de borders en om een prachtig hoogteverschil te realiseren. De lage witte muren passen geweldig bij de groene vaste planten gecombineerd met de witte hortensia bloemen.

Enorme natuurlijke vijver in landelijke tuin

Een prachtig grote landelijke tuin met een enorme vijver en natuurlijke waterloopjes. Het grote oppervlakte van het erf is zo ingedeeld dat er een aantal gezellige zitplekken zijn, een paar nisjes, en dat tegelijkertijd het royale van de tuin goed tot z'n recht komt.

De brede en volle borders zijn in verschillende hoogtelagen opgedeeld, zodat alle planten goed tot hun recht komen. In elk seizoen bloeit er wat!

Design pergola in smalle strakke tuin

Niet alleen de pergola is van design kwaliteit, ook bij de schutting en de waterpartij is veel aandacht aan de vormgeving besteed. Een mooi voorbeeld hoe je van de smalle strook naast het huis een prachtige volwaardige tuin kunt maken.

Boerderijtuin

Een prachtig landelijke tuin bij verbouwde boerderij. Met hekwerk rondom paardenwei en robuust toegangshek aan het begin van de oprit.

Chique tuin bij statig huis

Het is belangrijk dat tuin en huis bij elkaar passen. Bij dit prachtige statige herenhuis hebben we een chique tuin ontworpen met mooie materialen en planten. Luxe terrassen, een sfeervolle pergola, royale borders zorgen ervoor dat de tuin de gehele aanblik van het huis en het erf versterkt.